Terkini: Selamat Datang

DIGITAL

Altel : Peluang Memenangi iPhone XR Sehingga 31 Disember 2018

Altel menawarkan peluang kepada pelanggan-pelangganya untuk memenangi iPhone XR 64GB ini. Untuk menyertai peluang hanya semudah membeli serendah RM50 mana-mana internet plan sehingga 31 Disember 2018 ini. 3 buah iPhone XR berkapasiti 64GB telah disediakan untuk dimenangi. Cubalah mana tahu ada rezeki anda untuk bergaya dengan iPhone XR pada tahun 2019 nanti.

Tempoh Peraduan

Kempen ini bermula pada 1 Disember 2018 hingga 31 Disember 2018 Tempoh Kempen boleh ditukar setelah pemberitahuan oleh Altel kepada anda. 

Kelayakkan

Pelanggan yang layak dengan membeli Pelan Internet Altel yang terkumpul sekurang-kurangnya RM50 dalam bulan Disember 2018. 

Pemilihan Pemenang

3 orang pemenang terpilih yang layak akan dipilih secara rawak -Pemenang berpotensi akan dihubungi oleh Altel dan perlu menjawab satu soalan. Penyertaan dengan jawapan yang betul mungkin berpeluang untuk menang. 

Pengumuman

Pengumuman pemenang dan penyerahan semua hadiah boleh dilakukan dalam masa 14 hari bekerja selepas berakhirnya tempoh kempen dan semua nama pemenang boleh diterbitkan di laman web Altel, media sosial atau mana-mana bentuk media lain yang diminta oleh Altel mengikut budi bicara mutlaknya. Altel berhak untuk menerbitkan atau memaparkan nama dan fotografi pemenang untuk tujuan pengiklanan dan publisiti tanpa pampasan. 

Hadiah

iPhone XR 64 GB x 3 unit atau hadiah bersamaan lain yang mungkin ditentukan semata-mata oleh Altel.

Related posts
DIGITAL

Pakej 5G Rahmah: Maxis tawarkan rebat dan data lebih mampu milik

DIGITAL

Teknologi AI dan fungsinya

DIGITAL

Sejarah ChatGpt

DIGITAL

Maksud ChatGPT dan fungsinya

1 Comment

Leave a Reply

%d