Sila tinggalkan blog ini (iwhoz.com) sekiranya anda tidak bersetuju pada mana-mana perkara di bawah:

Apa-apa pandangan atau pendapat yang tertera dalam blog ini (iwhoz.com) adalah pendapat peribadi pemilik blog semata-mata

Apa-apa pandangan tidak bertujuan untuk menganiaya agama, kumpulan etnik, kelab, organisasi, syarikat, atau individu.

Semua kandungan yang disediakan di blog ini (iwhoz.com) hanya untuk tujuan maklumat sahaja. Pemilik blog ini tidak menjamin memberi gambaran mengenai ketepatan atau kesempurnaan mana-mana maklumat di laman web ini atau didapati dengan mengikuti mana-mana pautan di laman web ini.

Pembaca atau pengunjung blog ini (iwhoz.com) bertanggungjawab penuh untuk menyemak ketepatan sesuatu maklumat yang dipaparkan di blog ini (iwhoz.com)

Pemilik tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kesilapan atau ketinggalan dalam maklumat ini atau untuk ketersediaan sesuatu maklumat ini. Pemilik tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kerugian, kecederaan, atau ganti rugi dari paparan atau penggunaan maklumat ini.

Fail dan Imej yang dimuat turun

Sebarang fail yang boleh dimuat turun, termasuk tetapi tidak terhad kepada pdf, docs, jpegs, pngs, disediakan pada risiko pengguna sendiri. Pemilik tidak akan bertanggungjawab untuk apa-apa kerugian, kecederaan, atau kerosakan akibat daripada fail yang rosak.

Komen

Komen dialu-alukan. Walau bagaimanapun, pemilik blog berhak untuk mengedit atau memadam sebarang komen yang dihantar ke blog ini tanpa notis sekiranya:

  • Komen dianggap spam yang boleh dipersoalkan.
  • Komen termasuk pelacuran.
  • Komen yang mengandungi bahasa atau konsep yang boleh dianggap menyinggung perasaan.
  • Komen yang mengandungi ucapan benci, ancaman yang boleh dipercayai, atau serangan langsung ke atas individu atau kumpulan.

Pemilik blog tidak bertanggungjawab untuk kandungan dalam ulasan.

Penafian blog ini tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa.

iwhoz.com
IWHOZ | Era Teknologi Dunia Digital